Sinkkala

Bed and Breakast — Aamiaismajoitusta Porvoossa

Sinkkalassa on ainoastaan neljä makuuhuonetta, joten talossa vallitsee rauhallinen ja kodikas tunnelma. Jokainen huone kertoo esineillään omaa tarinaansa perheen historiasta. Moni esineistä on matkannut pitkän ja vaivalloisenkin matkan päätyäkseen lopulta Sinkkalaan, Porvooseen. Juuri nämä esineet luovat taloon oman tunnelmansa.

Makuuhuoneista kaksi sijaitsee alakerrassa ja kaksi yläkerrassa.

Alakerran kamarit

Alakerran Pikkukamarissa olevat mummon morsiuspiironki, vanhat valokuvat, seinäkello ja käytössä oleva uuni luovat entisaikojen tunnelmaa. Isokamarissa on kahden erillisen vuoteen lisäksi myös 120 cm leveä vuode, joten huoneeseen mahtuu esimerkiksi nelihenkinen perhe.

Alakerran pikkukamari
Alakerran isokamari

Yläkerta

Yläkerran Peräkamarin seiniä koristavat talon entisen emännän hiihtopalkintoina saamat taulut ja peili. Tyttöjen huone on suuri 24 m² huone, missä kahden vuoteen lisäksi on sijattavissa vuoteet lapsille vuodesohvasta. Yhteisenä oleskelutilana on yläkerrassa aula, missä voi lueskella tai katsella tv:tä puuseppäisännän rakentamissa nojatuoleissa.

Yläkerran peräkamari
Yläkerran tyttöjen huone
Yläkerran oleskelutila

Alakerran keittiö ja veranta

Keittiö on kaikkien majoittujien käytössä ja sieltä löytyvät tarvittavat välineet omatoimiseen ruuanlaittoon. Halutessanne voitte tilata aamiaistarvikkeet valmiiksi ja nauttia ne, silloin kun teille parhaiten sopii. Tuvan ison pöydän ääreen mahtuu ruokailemaan suurempikin seurue. Valoisan verannan pöydän ääressä aamiainen maistuu hyvältä seuratessa elämää pihapuissa ja ympäröivillä pelloilla.

Keittiö
Tupa
Veranta
Alakerran WC
Kellarin WC

Piha ja sauna

Piha on iso, mutta turvallinen. Ikivanhojen puiden varjossa voi istuskella grillaten tai muuten vaan nautiskellen maalaismaisemasta. Pihapiirissä sijaitseva perinteinen, vaatimaton sauna lämpiää sopimuksen mukaan. Asukkaiden käytössä on myös polkupyöriä ja pihaleikkivälineitä. Talvisin yhdyslatu kulkee kylän hiihtoreiteille melkeinpä rappusten edestä, tietenkin lumitilanteesta riippuen.

Sinkkalan iso piha
Grillipaikka
Sinkkalan takapiha
Hiekkalaatikko leikkejä varten
Ulkosauna
Ulkosauna
Saunan pukuhuone