Sinkkala

Sinkkala är ett gammalt hus mitt i den gröna naturen och har en atmosfär av mormors hus förr i tiden. Den stora trädgården är lummig med gamla träd och gårdsmiljön är lugn och skyddad. Det finns grannarna i närheten men utom synhåll. Barn och likasinnade har gott om utrymme att spela och springa på gården. Det finns ingenting vackrare än kvällssolen som lyser på gården.

I Bed & Breakfast Sinkkala kan du tillbringa antingen en eller flera nätter. Ingredienser för morgonmålet ingår i priset och du hittar allt du behöver i köket. Du kan njuta av morgonmålet i lugn och ro när det bäst passar dig. Också sängarna är färdigt bäddade.

Du kan också hyra hela huset, antingen för en natt, en vecka eller för en längre period. Det finns gott om utrymme för ett större sällskap i huset. Du är välkommen att hyra huset året om.

Det är lätt att komma till Sinkkala. Avståndet från huvudvägen (väg 55) är ca 500 meter. Borgå ligger på 10 kilometers och Helsingfors på 60 kilometers avstånd. Noggrannare uppgifter hittar du under Kontaktinformation.

Du är hjärtligt välkommen att fira semester i ett annorlunda, hemtrevligt och varmhjärtat mormors hus ute på landet.

Välkommen på besök!