Huoneet ja kuvat

Jokainen huone kertoo esineillään omaa tarinaansa perheen historiasta. Moni esineistä on matkannut pitkän ja vaivalloisenkin matkan päätyäkseen lopulta Sinkkalaan, Porvooseen. Juuri nämä esineet luovat taloon oman tunnelmansa, jota useat vieraamme ovat ihastelleet. Kaikki on samalla tavoin kuin on aina ollutkin.

Vieraat voivat majoittua talon alakerran kahteen makuuhuoneeseen. Pikkukamarissa on parivuode, mikä on erotettavissa kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Mummon morsiuspiironki, vanhat valokuvat, seinäkello ja käytössä oleva uuni luovat entisaikojen tunnelman.

Isommassa makuuhuoneessa on kahden erillisen vuoteen lisäksi myös 120 cm leveä vuode, joten huoneeseen mahtuu esimerkiksi nelihenkinen perhe. Makuuhuoneita yhdistävä väliovi on mahdollista pitää avoimena, mikäli kaikki talossa majoittuvat ovat samaa seuruetta.

Keittiöstä löytyvät aamiaistarvikkeet. Aamiaisen voi nauttia joko tunnelmallisessa tuvassa tai valoisalla verannalla silloin kun itse kullekin parhaiten sopii. Keittiöstä löytyvät myös tarvittavat välineet omatoimiseen ruuanlaittoon. Pihalla oleva grilli on myös vieraiden käytössä.

Pihapiirissä sijaitseva perinteinen, vaatimaton sauna lämpiää sopimuksen mukaan. Asukkaiden käytössä on myös polkupyöriä ja pihaleikkivälineitä. Talvisin yhdyslatu kulkee kylän hiihtoreiteille melkeinpä rappusten edestä, tietenkin lumitilanteesta riippuen.